Spiller ingen rolle er et teaterkompani som ble etablert i 2017. Vi består av 11 utøvende skuespillere som studerte sammen på NSKI Høyskole. Det hele begynte som en slags lekeplass for oss utenom skoletid, men etter godt samarbeid fant vi raskt ut at vi ville drive et teaterkompani videre etter endt utdanning. Vi begynte dermed produksjonen av vår første forestilling; ERLIK.

Spiller ingen rolle har som visjon å skape ny og original scenekunst for både et trent og utrent teaterpublikum. Vi forsøker alltid å utnytte våre egne ressurser innad i Spiller ingen rolle for å skape originale forestillinger. Det er viktig for oss at alle utøverne får rom for å utvikle sine ferdigheter utover det å være skuespiller for kompaniet. Vi jobber derfor for at alt det kunstneriske og produksjonsmessige alltid er utarbeidet av oss selv.


Vi ønsker å lage teater som er aktuelt, og som røsker tak i hjerterota og lattermuskelen - samtidig!

Utover dette har vi ikke noen regler. Det er jo tross alt bare teater, så det spiller ingen rolle.Under "SKUESPILLERNE" kan du klikke deg inn på hver skuespiller for å lese mer om hver og én.